Geslaagde Lancering Interboat Intender 950

Genieten van de stralende zon en een perfect georganiseerde middag

Ook voor productpresentaties op maat bent u bij ons aan het juiste adres! Afgelopen zondag mochten wij spelen bij de introductie van de allernieuwste Intender  950 van Interboat te Loosdrecht. Interboat is hét adres voor sloepen, tenders en cruisers!
 
Onder een stralende zon werden de gasten van dit mooie familiebedrijf gefêteerd op heerlijke drankjes en overheerlijke barbecue gerechten van Meatsaver, de barbecue specialist uit ’t Gooi. Om de spanning op te voeren lag de nieuwste pracht, een mix tussen tender en cruiser, nog geheel overdekt in het water. 
Jerry Schuiten de sympatieke eigenaar van Interboat heette zijn gasten welkom en introduceerde de Intender. Op zijn sein startten wij de speciaal gearrangeerde muziek die de boot het licht gaf. Met een ruk werd het doek van de boot getrokken en zong onze zangeres Claudia het “clublied” van Interboat “I Remember”. Prachtig, zeker ook toen de boot door Jerry’s moeder, met Champagne werd gedoopt!
 
Uiteraard ontstond er een feestje, konden de gasten de boot bezichtigen en verder genieten van een hapje en een drankje op deze schitterende, zonnige plek!
Foto’s: Hajee de Vink

Intender 950Lancering Interboat met Sonny's Inc.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG