KPN event 2009 RAI

 KPN event 2009 RAI met Marco Borsato en Sonny’s Inc

Groen Licht KPNOp 25 januari 2009 speelde Sonny’s Inc. op het mega event van KPN: “Groen Licht”. Het feest werd gehouden in de Rai te Amsterdam.

Ruim 9000 personeelsleden van de KPN hadden zich verzameld in de gigantische hal van het Rai complex dat omgetoverd was tot een een grote concert hal. Overal hingen grote schermen waar het spektakel ook waargenomen kon worden en het lichtplaatje van het podium was super spectaculair. Met de grootste bezetting van Sonny’s Inc. mochten wij het event aftrappen.

KPN Groen licht Sonnys IncWat een geweldige kick gaf het, zoveel mensen bijelkaar de stemming zat er vrijwel direct in. De gasten waar speciaal gekomen voor dit “feestje” ook omdat vantevoren gecommuniceerd was dat Marco Borsato het event zou afsluiten met zijn voltallige band. De uitgelaten gasten swingden er op los. Aan het einde van de show van Sonny’s Inc. was er een presentatie van Eddy Zoë en deze maakte een aantal prijswinnaars kenbaar.

Op het middenpodium van de zaal werd het lied: “You’ll never walk alone” gestart en dit lied mocht ik de prijswinnaars toezingen met ondersteuning van: “Sonny’s Angels”, de hele zaal zong uit volle borst mee. Toen brak het grote moment aan, het concert van Marco startte met: “Wit licht” en het was direct een “gekkenhuis”.

Veel respect gaat uit naar Marco, dat hij ondanks het overlijden van zijn vader toch in staat was om dit optreden te doen. Op dit soort momenten heb je als artiest/zanger toch een moeilijk beroep, helaas spreek ik uit eigen ervaring. Desalniettemin was het een zeer geslaagd evenement en de complimenten gaan uit naar Willem Taat voor het bijzonder strak geregisseerde evenement.

Kpn Groen Licht 2 Sonnys Inc

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG