Koningsdag 2017 in Eemnes met Sonny’s Inc

Superfeest bij het Oude Raadhuis Eemnes

Op Koningsdag 27 april speelde Sonny’s Inc. in Eemnes. Wij speelden voor Het Oude Raadhuis en wat was het een top middag/avond.
Rond de klok van 16. 00 uur trapten wij af, de sfeer was geweldig en ook het weer deed goed mee, het bleef droog met hier en daar een zonnetje. De vele mensen die op ons concert waren afgekomen genoten intens, wij speelden in totaal drie sets. Het was echt feest in Eemnes. Graag willen wij het personeel en de leiding danken voor de perfecte verzorging.

Let op!……. Op 24 mei spelen wij wederom in Het Oude Raadhuis de gasten zullen op dit AMIS feest kunnen genieten van de heerlijkste hapjes van chefkok Wouter Meulekamp en funky/disco/dance/latin tunes van Sonny’s Inc. Het feest wordt georganiseerd door de Amis leden: Het Oude Raadhuis/ Eemnes, Archibald /Bussum en Nick Vollebregt/ Laren. Wij hebben er nu al zin in.
Voor meer info check http://www.hetouderaadhuiseemnes.nl/index.html
Het Oude Raadhuis|Wakkerendijk 30| Telefoonnummer: 035 – 631 52 72

Amis feest met Sonny's inc

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG