KOMPAS

EVENEMENTENLOCATIE

Als de feestdagen naderen, is er geen betere plek dan Kompas Loosdrecht om een evenement te organiseren. Of het nu gaat om een intieme borrel of een groots diner.

Een Culinaire Oase aan het Water:  Kompas Loosdrecht

Als frequente bezoekers van Kompas Loosdrecht kunnen wij vol overtuiging zeggen dat dit restaurant echt een parel is aan het water. Het moderne, stijlvolle ontwerp met een adembenemend uitzicht op de privéhaven Kompas maakt elke maaltijd hier speciaal. De chef-kok van het restaurant wisselt elk seizoen van menu en legt de focus op verse, pure en eerlijke gerechten. Zowel liefhebbers van klassieke smaken als fans van moderne twists komen hier aan hun trekken.

Het terras van het restaurant is een oase van rust, perfect voor die zonnige dagen wanneer je wilt genieten van een heerlijke lunch of een culinair diner met een beschut gevoel dankzij de verstelbare glazen windschermen. De toegankelijkheid per boot, met eigen aanlegplaatsen direct in de haven, voegt een extra dimensie toe aan de ervaring.

Voor wie iets unieks wil ervaren, raad ik zeker aan om een vaartocht te boeken met de sloep van het restaurant. Compleet met schipper en culinaire versnaperingen uit de eigen keuken, biedt het een idyllische manier om de Loosdrechtse Plassen te verkennen.

En als de feestdagen naderen, is er geen betere plek dan Kompas Loosdrecht om een evenement te organiseren. Of het nu gaat om een intieme borrel of een groots diner, het team van Chef Bart Noordam zorgt ervoor dat elk gerecht bijdraagt aan een feestelijke sfeer. Met capaciteit tot 120 gasten is het de ideale locatie om het jaar in stijl af te sluiten.

Als je op zoek bent naar een locatie waar kwaliteit, sfeer en service samenkomen, dan is Kompas Loosdrecht zonder twijfel een aanrader.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG