KHN gala 2016

KHN Gala 2016 een vd meest geslaagde gala’s van de afgelopen jaren

imagesOp dinsdag 12 januari 2016 speelde  Sonny’s Inc. Bigband op de 60 ste KHN Horecava Gala. Wat werd er uitgepakt!

De lovende woorden van onze event held “Frank Wentink” spreken boekdelen. Onder het stukje van Frank.

60ste Horecava Gala

Op initiatief van de altijd creatieve duizendpoot Albert Zuurveld en in nauwe samenwerking met Jean Pierre Carlier en Marc Forno vond dinsdag in het kader van de 60e Horecava een Gala plaats in hal 7 van de Amsterdamse RAI.
Het werd een buitengewoon sfeervolle en afwisselende avond met uiteraard in dit gezelschap heerlijk eten en bijzonder entertainment. Ontroerend was het duet dat door moeder Antje en Romy Monteiro ten gehore werd gebracht en natuurlijk het succesvolste nummer uit de Bodyguard musical “I will allways love you”.

Verder scoorde het Brooklyn Nights-ballet met nummers van deze tijd, zoals “Uptown funk” en “Happy”. Bijzonder was de entree van een Schots doedelzak gezelschap waarin Albert Zuurveld de trom beroerde. Verder werden er zeer verdiende prijzen uitgereikt o.a. aan de charismatische directeur van het Okura hotel Emmy Stoel en aan een cum laude aan de Hogere Hotelschool afgestudeerde studente.

Terecht werd ook Joop Braakhekke onderscheiden met een diamanten speld als een soort oeuvre-prijs voor alles wat hij de afgelopen 60 jaar voor de horeca heeft betekend. Fijn was het om ook directeur Lodewijk v.d. Grinten weer op het podium te zien en vooral met zijn kraakheldere en altijd goed geformuleerde zinnen weer te horen. Lodewijk heeft het na een ongeluk fysiek niet gemakkelijk, doch sloeg zich er gisteravond geweldig doorheen.

Mede dankzij de steun van Albert Zuurveld kan Lodewijk terugkijken op een vd meest geslaagde gala’s van de afgelopen jaren. Dat was vooral ook te danken aan Nederland’s beste showband Sonny’s Inc.

Frank Wentink

KHN12540545_1090153251036476_2095870067631809772_n

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG