KASTEEL DOORWERTH

TROUW EN EVENEMENTENLOCATIE

Een groen dorpje nabij Arnhem. Aan de rand van de Veluwe.Omringd door de groene uiterwaarden van de Neder-Rijn en aan de rand van de Veluwse bossen ligt Bilderberg Kasteel Doorwerth. Een sprookjesachtig kasteel waar nog steeds de monumentale sfeer van lang vervlogen jaren bewaard is gebleven.

(thema)feesten en grote evenementen

Het Koetshuis, met imposante kroonluchters en ruim 150 brandende kaarsen, de open haard en het traditionele balkenplafond karakteriseren de unieke sfeer van de locatie. Kasteel Doorwerth is ook een officiële trouwlocatie van de gemeente. Stijlvolle bruiloften, exclusieve diners, brunches en high tea’s vormen dé specialiteit. Maar ook voor bruisende (thema)feesten en grote evenementen bent u bij Kasteel Doorwerth aan het juiste adres. De uitstekende Franse keuken biedt culinair genot voor al uw gasten.

Klik hier voor evenementenlocatie Kasteel Doorwerth

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG