Jaarlijkse feest van Golf resort De Lage Vuursche

Culinair genieten en swingen

Op 12 november 2011 speelde Sonny’s Inc. op het jaarlijkse feest van Golf resort “De Lage Vuursche”

Royal night lage vuursche met Sonnys incSonny’s Inc. is de huisband van het prachtige golf resort met exquise restaurant. Onder het mom van “A Royal Night met Sonny’s Inc.” waren de stijlvolle leden van de golfclub gekomen om lekker te swingen. De gasten werden culinair verrast met allerlei lekkernijen en fantastische Zuid- Afrikaanse wijnen.

De gezelligheid, waardering en warmte die duidelijk voelbaar is maakt het voor Sonny’s Inc. extra leuk om te spelen. Vanaf de eerste noot zat de sfeer er direct in. Als terugkerend ritueel zong Madelon de partner van restaurateur Peter Lantink twee songs van Anouk en “Proud Mary” van Tina Turner.

Prompt werd het lied “Bloed Zweet en Tranen” ingezet en Peter Lantink werd letterlijk voor het blok gezet. Hij kwam naar het podium en zong uit volle borst met zweet in zijn handen mee en de gasten reageerden zeer enthousiast. Er werd gedanst gefeest en heerlijk gegeten Het was wederom een perfect georganiseerde avond en wij kijken nu al uit naar de datum van volgend jaar.

Audio-alert2

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG