Internationaal personeelsfeest van Liberty Global

Sonny’s Inc. small bigband in Harbour Club

Op dinsdag 18 december 2012 speelde Sonny’s Inc. met de small bigband op het internationale personeelsfeest van Liberty Global.

Het feest werd gehouden in het restaurant gedeelte van de indrukwekkende Harbour Club te Amsterdam. Een unieke locatie in Amsterdam met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een industriële locatie -een oude wijnterminal- turned fashionable chic.

Harbourclub  2

De personeelsleden van Liberty Global werden ontvangen in een warme kerstsfeer met croonersongs van Sonny’s Inc. en er werd genoten van het heerlijke eten dat werd geserveerd. Wij speelden ruim 2 uur non-stop en als snel ontstond het feest. Later op de avond was er een afterparty met een DJ en ander entertainment. Het event was vakkundig en met oog voor detail georganiseerd door Event Republic.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG