Internationaal feest met Sonny’s Inc.

Vitol Party in Cruiseterminal Rotterdam

Op donderdag 13 november 2015 speelde Sonny’s Inc.  op het internationaal event van De Vitol Group. De Vitol Group is een wereldwijd opererend Nederlands handelsbedrijf in grondstoffen. Het is tevens actief in de exploratie en productie van olie en gas alsook het genereren van elektriciteit. Het hoofdkantoor is in het Zwitserse Genève gevestigd.

Het event van Vitol werd gehouden in The Cruiseterminal van Rotterdam en Sonny’s Inc. werd in de grootste formatie neergezet. Het was partytime met Sonny’s Inc. in een twee uur durende show namen we de gasten mee op swingend avontuur en speelden we allerlei muziekstijlen en danskrakers. We brachten het naar een hoogtepunt met ons dance repertoire het werd een superparty. De organisatie was uitstekend en was in handen van bureau Verse Geesten

Vitol_Logo

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG