Internationaal event van Vitol met Sonny’s Inc.

Sonny’s Inc. en Dj Ronald Molendijk voor swingend Vitol

Op 09 november 2016 speelde Sonny’s Inc. op het  internationale event van Vitol.
De Vitol Group is een wereldwijd opererend Nederlands handelsbedrijf in grondstoffen. Het is tevens actief in de exploratie en productie van olie en gas alsook het genereren van elektriciteit. Het hoofdkantoor is in het Zwitserse Genève gevestigd.

In het verleden mocht Sonny’s Inc. al spelen op events van Vitol , wij keken dan ook uit naar een leuke avond. In de imposante Cruise Terminal te Rotterdam werden de gasten van harte welkom geheten in de schitterend gedecoreerde zalen.

In de hoofdzaal stond Sonny’s Inc. opgesteld met de grote bezetting . Het podium was groots met een indrukwekkend lichtplaatje en ledschermen.
De gasten werden gefêteerd op een 2 uur durend concert van Sonny’s Inc, daarna volgde de bekende DJ Ronald Molendijk met een aantal instrumentalisten en zangeres Caroline Dest als MC
De superproductie was in handen van Ronald Molendijk. Een heerlijke avond was het weer.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG