Innovamfeest met Sonnys Inc.

Innovam feest in Nieuwe Kerk Den Haag

Op 28 november 2008 speelde Sonny’s Inc. voor Innovam. Innovam is hèt kennis- en opleidingscentrum van en voor de mobiliteitsbranche.

Nieuwe technieken, verscherpte milieueisen en een steeds kritischer consument: de mobiliteitsbranche verandert voortdurend. Innovam wil deze ontwikkelingen in een vroeg stadium onderkennen en analyseren, en oplossingen op maat aanreiken. Daarbij streven zij naar kennisvergroting, verdere professionalisering van de sector en een hoger rendement voor de gehele bedrijfstak.

Op vrijdag was het dik feest voor dit mooie bedrijf, het feest werd gehouden in De Nieuwe Kerk van Den Haag, door het akoestische plan van de Kerk is het heel goed mogelijk om een goed geluid neer te zetten.

Het werd dan ook een mooi swingfeest. Het soul/ gospel koor “SALT” traptte af en de sfeer was meteen gezet.

Sonny’s Inc. bracht de avond naar een hoogtepunt en rond 23.00 uur kwam Gordon de gasten entertainen met een half uur durende show, daarna was het nog even swingen met een DJ en de avond was compleet. La Promesse Group zorgde weer voor een strak georganiseerd evenement.

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG