Huwelijksfeest van Charlotte & Nick

Charlotte & Nick vieren feest

Nick en Charlotte 2Op 12 maart 2011 speelde Sonny’s Inc. op het perfect georganiseerde huwelijksfeest van Charlotte van Gool & Nick Howard.

Het feest werd gevierd in het ouderlijk huis van Charlotte in Laren. Het was voor Sonny’s Inc. een thuiswedstrijd. In de tuin van het prachtige huis was een imposante tent gebouwd waar het diner en het feest plaatsvond. Charlotte en haar Engelse Nick gingen met hun gasten volledig uit hun dak en de gelukzaligheid straalde van hun gezichten. Wij vonden het ook geweldig dat zelfs oma van maar liefst 90 jaar de hele avond op de dansvloer heeft gestaan.

Bijgaand treffen jullie nog een kleine beeld-impressie maar let op gefilmd met een kleine Flipcamera dus altijd weer een inferieure geluidsweergave, in de zaal klonk het echter geweldig!

Audio-alert2

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG