Huwelijksfeest Mark en Renske van Archibald Bussum

Huwelijksfeest met een vleugje rood

Mark en RenskeOp vrijdag en zaterdag 12 en 13 oktober 2012 speelde Sonny’s Inc. op het huwelijksfeest van Mark en Renske de eigenaren van het leukste restaurant in Bussum “Archibald”.

De feestelijkheden begonnen al vroeg op vrijdagmorgen. In de mooie kerk van Muiden vond de huwelijksceremonie plaats. Sander Tournier de pianist van Sonny’s Inc. en ik mochten de huwelijksceremonie opluisteren met bijzondere liedjes.

Er werden ook mooie woorden gesproken door Harriët Bödicker-van den Bosch de ambtenaar van de burgerlijke stand. Prachtig was het moment dat Renske binnenkwam met haar vader en dat wij de song en tranentrekker “Butterfly Kisses” mochten spelen. Het gezicht van Mark met tranen in zijn ogen zal ik ook nooit vergeten.Wij speelden ook het lied “I’m ready” van Bryan Adams en we namen afscheid met “Heaven” De ceremonie was warm, persoonlijk en mooi. Later in de middag was er een borrel in Archibald.

De volgende dag werd er verder gefeest in “The Upperdeck” en wat een geweldige party was het. Prachtig zag iedereen eruit op het black-tie feest met een vleugje rood.We kijken weer terug op een geweldig geslaagd en swingend Gooisch feestje.Wij wensen Mark en Renske heel veel geluk toe.

Audio-alert2

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG