Huwelijksfeest Marcel en Nicole Bontenbal

Mansion Hotel Bos & Ven

 

Op zaterdag 16 september speelde Sonny’s Inc. In Hotel Mansion Bos & Ven ter ere van het huwelijksfeest van Marcel Bontenbal (directeur/eigenaar organisatiebureau La Promesse) en zijn lief Nicole.

Mansion Hotel Bos & Ven heeft een roemrijk verleden. In 1919 besloten ‘eenige Heeren tot de oprichting van een flink Hotel bij de ruim 1.000 ha Bosch in Oisterwijk.’ Een jaar later, op 15 juni 1920 werden de eerste gasten officieel ontvangen. Van meet af aan was Bos & Ven vooral populair in de ‘betere kringen’ en bij ‘eerstestands families’.

Een van de voornaamste gasten was ongetwijfeld koningin Emma, die begin dertiger jaren per koninklijke trein in Oisterwijk arriveerde. In 1944 resideerde de uit ballingschap teruggekeerde regering van Gerbrandy in Bos & Ven. Vele jaren daarna fungeerde het hotel als vakantieverblijf voor het personeel van de Algemene Bank Nederland.

In 1992 zorgde hôtelier Henk Verhoeven ervoor dat Bos & Ven in al haar luister en glorie herleefde en is het hotel ruim 80 jaar na de oprichting weer een hotel van grote allure.

Voor de gelegenheid was één de zalen van het hotel omgetoverd tot een prachtige lounge club. Bij binnenkomst was de sfeer dan ook heel behaaglijk. Sonny’s Inc. had een speciale openingsact met het bruidspaar ingestudeerd op het super swingende nummer: “Brand New Day” De verrassing met het originele intro van het lied met valdoek was spectaculair.Daarna volgde het dansje van de “newly weds” en het ijs was meteen gebroken.Na enige tijd arriveerde Xander de Buisonjé die met groot succes een half uur durend concert weggaf. Het kon niet op, na de 2e set van Sonny’s Inc. klom de sympathieke Guus Meeuwis op het podium en zong al zijn bekende liedjes en de gasten zongen met hartelust mee.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG