Huwelijksfeest Kim en Mathijs Plusquin

Swingende bruiloft in Hotel Winselerhof

Op zaterdag 21 mei 2011 speelde Sonny’s Inc. op een huwelijksfeest op een adembenemende locatie te Landgraaf, we speelden in de buitenlucht in de patio van Hotel Winselerhof.

_D3S8507 Huwelijk Kim en Matthijs 5-2011Deze 16de eeuwse boerderij is een oase aan luxe en ligt in het hart van een prachtig natuurpark in Limburg, vlak bij de Duitse grens Dit volledig gerenoveerde etablissement mengt volledig comfort met kwaliteitservice en ligt vlak bij de snelweg maar ver van de hectiek van het stadsleven. De warm gedecoreerde kamers zijn knus ingericht om een aangenaam verblijf te garanderen. Na ruim 2 uur gestuurd te hebben kwamen we aan en we waren stil van de omgeving.

Nadat de gasten (hoofdzakelijk uit Amsterdam) van het heerlijk diner genoten hadden,werd buiten het dansfeest ingeluid. op speciaal verzoek van het pas getrouwde stel openden wij met “Fly me to the moon” en snel daarna barstte het feest los. De gasten genoten vooral van de merengues en natuurlijk onze krakers de 6th en de 7th Gear die bestaan uit een aaneenschakeling van dance thema’s.

Het feest werd naar een hoogtepunt gebracht en we sloten af met “Angels” in een grote kring met het bruidspaar in het midden. Na het feest genoten we met de gasten van een heerlijk kopje koffie en mochten wij met ons optreden vele felicitaties in ontvangst nemen.We kijken terug op een memorabele avond.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG