Huwelijksfeest in Hooge Vuursche

Trijntje In Hooge Vuursche

Op 03 juni speelde Sonny’s Inc. in De Hooge Vuursche op uitnodiging van het bruidspaar Pieter-Paul en Annemieke Verhorst. Het was een select gezelschap en iedereen had zich voor de gelegenheid prachtig uitgedost.

De avond was extra bijzonder omdat de bruidegom als verrassing Trijntje Oosterhuis aankondigde met pianist. Onder het mom dat de bruidegom zelf een liedje ging zingen deelde hij zijn vrouw gekscherend mee dat hij de hulp van niemand minder dan Trijntje had ingeroepen en opeens stond zij op het podium.

We hebben werkelijk genoten van de klassieker “They can’t take that away from me” die door Trijntje wonderschoon vertolkt werd.Wij mochten in het verleden samen met deze fantastische zangeres het Grand Gala du Cigare opluisteren in Huis ter Duin in Scheveningen, daar hebben wij goede herinneringen aan overgehouden. De avond in de Hooge Vuurche was wederom geslaagd!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG