Huwelijksfeest in Hooge Vuursche

Bruiloft Naomi Goldstein en Udo van der Bijl

Op 01 december speelde Sonny’s Inc. in de toplokatie Hooge Vuursche. Wij kunnen geen evenement of bruiloft bedenken die in de Hooge Vuursche niet geslaagd is. Zo was het ook deze keer weer een spektakel.

NaomiHet was zeker bijzonder doordat het de bruiloft van Naomi Goldstein en Udo van der Bijl betrof. Naomi werkt al jaren in de entertainment-industrie en zo is ook de goede relatie van Sonny’s Inc. en Naomi ontstaan. Al bij binnenkomst was het één gezellige happening, tijdens de receptie zong de fantastische zanger: “Steam” en dit werd weer afgewisseld door 2 bekende DJ’s: Femke Westerlaken en Eno-C.

Tijdens ons optreden verzorgde ook de Dutch Joe Cocker (Kees Geluk) een optreden.Het ging mis met de MD speler van Joe Cocker en dit is een nachtmerrie voor elke artiest.

Om Joe uit de brand te helpen werd er a l`ímprovise twee stukken van Cocker live gespeeld.Mike Smit onze technicus en Bryan B. (één van de sterren van de Novomundoshow) zongen achter de mengtafel de koortjes mee met Joe Cocker. Het was een daverend succes en a night to remember, maar het absolute hoogtepunt was Naomi en Udo!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG