Hulp voor Hulpverleners awards uitreiking met Sonny’s Inc.

Luciën van den Heuvel straalt en swingt op de dansvloer

Op vrijdag 24 mei 2013 speelde Sonny’s inc. in de Nieuwe Doelen te Enkhuizen wij speelden in het kader van de Hulp voor Hulpverleners awards uitreiking.

Hulp voor hulpverlenersOnder toeziend oog van ruim 300 hulpverleners is op 24 mei de Hulpverlener van het Jaar bekend gemaakt. Brandweerman Luciën van den Heuvel ontving in Enkhuizen de Award uit handen van Minister Opstelten van Veiligheid en Justitie.

De jury, onder voorzitterschap van Liesbeths Spies (voormalig Minister van Binnenlandse zaken) was zeer onder de indruk van de wijze waarop Luciën als centralist rust wist te bewaren, vertrouwen bij een slachtoffer wist te wekken en zijn collega’s de goede aanwijzingen kon geven om de plaats van een brand te betreden. Dat hij zich daarnaast ook als vrijwillige hulpverlener al jarenlang inzet toont naar het oordeel van de jury eens te meer aan hoezeer de hulpverlening Lucien van den Heuvel in het bloed zit.

In de beroepsgroep “politie” won het hulpverlenersteam Nicole de Ridder(politie), Kai Bergers(politie), René Heerkens (ambulance). Zij redden als team iemand uit een brandende auto. Ambulanceverpleegkundige Robert Vreugdenhil werd winnaar van de categorie “ambulance”.

De Hulpverleners Award is bedoeld voor hulpverleners/teams, die vanwege bijzondere prestaties zorgen voor orde, veiligheid en gezondheid van inwoners van Nederland. De award wil erkenning en waardering geven voor hun werk en anderen aanmoedigen hun voorbeeld te volgen.Voor een award komen in aanmerking hulpverleners (politie, brandweer, ambulance) welke zich in het werk over een langere periode op een bijzondere wijze hebben ingespannen voor de burger/samenleving. De hulpverlener is in staat gebleken verstandig en moedig te handelen in veeleisende en risicovolle situaties.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG