Internationaal congres Hotel The Grand

Dermatologen genieten in Hotel The Grand van Sonny’s Inc.

Op vrijdag 16 september   2016 speelde Sonny’s Inc. in het prachtige 5 sterren Hotel The Grand te Amsterdam.
The Grand Amsterdam biedt vijfsterren de-luxe in een unieke Amsterdamse, historische ambiance, voorzien van Franse elegantie en grandeur. Van trendy Amsterdammer, koninklijke bruid tot en met beroemde internationale filmster; iedereen kent de weg naar The Grand. De kamers, het restaurant, de zalen en de prachtige binnentuin… ze verleiden met hun design en historische aantrekkingskracht tot een bezoek. Want deze ‘landmark’ van Amsterdam, door de eeuwen gerijpt en verrijkt door talloze bijzondere gebeurtenissen.

Sonny’s Inc. speelde op het gala van een internationaal congres van dermatologen. Het feest werd gehouden in de historische raadzaal van het hotel. De stijlvolle gasten genoten van het heerlijke diner. Na het diner was het swingen met Sonny’s Inc. en het dak ging eraf!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG