HIMSS congres Spanje afterparty Holland House met Sonny’s Inc.

Holland House by the sea swingt de pan uit!

Afgelopen maandag 28 mei vlogen we vroeg in de morgen naar Barcelona om een show te mogen gaan verzorgen op het internationale congres HIMSS Europe, een congres op het gebied van Digital Health Care. Nederland was met een zeer grote delegatie vertegenwoordigd en waar Nederland is wordt er natuurlijk gefeest!

Het Holland House by the Sea was neergezet in Cucanya/Villanova/Sitges, een sprookjesachtige locatie in the open air! In verband met weersvoorspellingen werd er op het laatste moment toch voor een tent gekozen maar dat mocht de pret niet drukken!

 

Na een heerlijk diner ging het volledig los. We speelden dikke sets voor een uitbundige, swingende menigte. Toen we onze Gipsy Kings medley startten was het Holland House te klein, wat was het gaaf! De trip, het verblijf, de samenwerking met de Spaanse technici en de hele verzorging was in één woord top!
Wij danken de organisatie Cognicum en in het bijzonder Patrick van der Schaaf voor deze mooie opdracht. 
 
Que viva España!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG