Heerenzitting Veghel 2015

Het was knallen in Veghel

In de sfeervolle industriële evenementenlocatie Koekbouw te Veghel werd het een groot feest met Sonny’s Inc. op zondag 11 januari 2015.
Sonny’s Inc. trad op voor de Heerenzitting van Veghel en Uden en wat een prachtig galafeest was het. Voorafgaand aan ons optreden trad Glennis Grace op. Zonder ook maar een pauze te laten vallen nam Sonny’s Inc. de show over om gedurende twee uur non-stop een concert te geven voor het markante gezelschap (Ruim 475 heren ondernemers met partner uit de regio).

De Heerenzitting wordt jaarlijks georganiseerd, volgens de organisator van de stichting Heerenzitting gaan de mannen -voornamelijk ondernemers uit beide gemeenten- er eten, drinken en krijgen ze entertainment te zien en te horen. Er wordt ook een Heerenlied gezongen.De echtgenotes of partners van de mannen mogen om 17.00 uur in gala aansluiten.

Het was ook precies  17.00 uur dat het Sonny’s Inc. concert begon, het werd een onvergetelijk feest waarbij het dak eraf ging.

Mandy Roos Sonny

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG