Hedy van Gelder jarig feest met Sonny’s Inc.

Party in Golfresort Lage Vuursche

Op 24 oktober 2010 speelde Sonny’s Inc. wederom op het zeer exclusieve golfresort “de Lage Vuursche”.

Wij speelden voor de familie van Gelder voormalige eigenaren van Golfresort Vale Do Lobo in Portugal en huidige eigenaren van o.a. golfresort Schloss Moyland net over de grens bij Arnhem. Het was een zeer bijzondere avond voor een intiem klein gezelschap. Het accent op de avond lag vooral op heerlijke jazzy en easy-listening repertoire, er ontstonden muzikaaltechnisch prachtige momenten, het spel en de bezieling van Tom Beek (saxofonist) zorgde voor kippenvel.

Ook de prachtige ballade “You make me feel like a natural woman” van vocaliste Lucette Snellenburg zorgde voor behoorlijke emotie. Om 24.00 uur was mevrouw Hedy van Gelder jarig, er werd luid ” lang zal zij leven” gezongen.

De avond duurde tot 01.00 uur en we namen afscheid met de klassieker ” My Way”. De sympathiek mevrouw van Gelder graptte dat als zij negentig jaar zou worden de band Sonny’s Inc. weer zeker van de partij zou zijn. Het was fantastisch voor de familie te spelen temeer omdat het ondernemers zijn die in het dagelijkse leven voor de hoogste kwaliteit gaan, om dan te musiceren en te entertainen voelt dan als een bekroning op je werk.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG