Hallo! Foodtruck festival te Baarn met Sonny’s Inc.

De vele foodtrucks kenmerkten de uitstraling van het spraakmakende evenement

Op 25 mei 2017 speelde Sonny’s Inc. op het Hallo! Foodtruck festival te Baarn. Het festival vond plaats in de super sfeervolle locatie Pekingtuin, een prachtig stukje groen in het hart van Baarn.
Op het terrein was van alles te doen. Het mooie weer en de vele aparte Foodtrucks die op het terrein stonden verwenden de gasten met heerlijke gerechtjes, kinderen konden naar hartenlust genieten van de attracties.

Rond 20.00 uur begon het concert van Sonny’s Inc., wij speelden twee dikke sets. Vanaf het podium zagen wij een zeer blij publiek genietend van de zwoele zomeravond en de muziek, het was een groot Baarns dansfestijn. Wij danken Jumbo en Majoor Makelaars voor het mogelijk maken van deze prachtige avond en last but not least Noname events voor de perfecte organisatie!

 

 

Bewaren

Bewaren

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG