Goede tijden, slechte tijden

Frisse start

Sonny’s Inc. is na een lange vakantie weer begonnen met spelen,september staat vol met allerlei leuke evenementen.

We kijken terug op een zeer geslaagd Larens event Sonny’s Inc. Live in Laren, de reakties die we hebben mogen ontvangen zijn overweldigend en vele concertgangers waren blij met onze nieuwe lokatie op het marktplein.

Olympische Spelen Londen

Vele vragen hebben wij gehad over ons “Olympische Spelen avontuur” Na ruim een half jaar aan voorbereidingen en de daarbij gepaard gaande euforie ging het evenement Peninsula Festival voor ons in Londen Greenwich niet door. Door mismanagement is de organisatie failliet gegaan. Grote gedupeerden waren Maison van den Boer, Oranjecamping, Intertent en Sonny’s Inc. Wij hebben een kort geding aangespannen en hebben op alle fronten het gelijk gekregen, we blijven echter zitten met een gigantische schadepost en likken onze “wonden”

Album Sophisticated

Zoals jullie weten hebben wij onlangs een album met titel “Sophisticated” opgenomen en wij krijgen bijzonder leuke reacties. Wij hebben besloten om de song “Silencio”iets meer aandacht te geven en zullen deze de aankomende periode gaan promoten.

21 september publiekelijk optreden Huizen

21 september spelen we op het Nautisch Kwartier te Huizen. Het optreden is publiekelijk en wordt groots aangepakt we verwachten weer vele mensen. Reserveer deze datum alvast in je agenda!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG