George Kabalt 50 jaar

Feest in Westergasfabriek voor George Kabalt

Op zaterdag 19  april 2014 speelde Sonny’s Inc. op de vijftigste verjaardag van George Kabalt.
Wat een feest was het, onder de noemer Down Memory Lane, speelde Sonny’s Inc. evenals Trijntje Oosterhuis op het feest van de jarige. 18 jaar geleden was dat namelijk ook het geval toen speelden wij op het huwelijk van George en zijn lief. Er waren vele gasten in de zaal die ons kenden van de vele events en feesten die we mochten opluisteren, het was een weerzien van bekende gezichten en opdrachtgevers  uit voornamelijk Abcoude.

George had dit feest bijzonder professioneel aangepakt, het feest werd gehouden in de Westergasfabriek te Amsterdam en er was nog meer entertainment zoals DJ Rene en nog een jazzangeres die in het begin van de avond zong. Het feest werd gecaterd door de Borrelfabriek en perfect georganiseerd door  Artiestenplanner.nl It was a night to remember!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG