Feestmaanden met Sonny’s Inc.

De feestmaanden staan weer voor de deur en onze partymachine staat voor u klaar

De entertainmentband Sonny’s Inc. heeft weer een prachtige periode achter de rug. Met de afsluiting van het tradionele concert Sonny’s Inc. Live in Laren dat dit jaar meer dan 8000 bezoekers trok en de realisatie van een heuse eigen dinnershow met sterrenchef  mogen we zeggen dat het ons goed gaat en we nog steeds vele mensen muzikaal mogen pleasen!.

We worden benaderd voor de meest uiteenlopende en spraakmakende evenementen. We zijn er trots op dat we met de veelzijdigheid in samenstellingen van de band vrijwel elk evenement muzikaal kunnen ondersteunen. Voor grotere en kleinere evenementen, de nadruk op jazz, pop of feest der herkenning het is allemaal mogelijk. Wellicht overbodig om te melden dat we tijdens de feestdagen ons repertoire hebben aangevuld met een flinke dosis X-mas songs.

Wat nieuw is, is Sonny’s Piano’s! Sonny met zijn drummer en twee pianisten spelen de sterren van de hemel. Uitermate geschikte voor de kleinere feesten tot 150 personen. Bel gerust met kantoor voor de mogelijkheden en prijzen!

Ook zijn wij gestart met nieuwe Friends zoals Xander de Buisonjé en Lange Frans
In onze Friends programma introduceren en begeleiden wij tijdens onze show een aantal bekende artiesten.

Wat past er bij uw evenement? Wij maken graag een afspraak om u vrijblijvend te informeren welke formatie het meest zou aansluiten; wordt het Sonny’s unplugged? Sonny’s Piano’s? Onze standaard 7-mans formatie met eventueel zangeressen? De small Big Band? Of zelfs de complete Big Band? Aangevuld met DJ/VJ, een compleet showballet of streetdancers het is allemaal mogelijk!

We hebben maar een doel voor ogen en dat is uw feestavond onvergetelijk te maken!
Call us…………We love to entertain you!

Sonny’s Inc. Kerst 2014

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG