FEESTBAND LEIDEN SONNY'S INC.

DE ENTERTAINMENT BAND VAN NEDERLAND

Zoekt u een feestband in Leiden? Bij Sonny's Inc. bent u aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het entertainen van grote en kleine internationale gezelschappen.

Party-coverband Sonny’s Inc. loves to entertain you!

De 7-mans formatie weet ieder publiek volledig aan het dansen te krijgen met onze grote passie: MUZIEK! Met swingende gitaren, geweldige saxofoonsolo’s en een spectaculaire show weten wij elke keer weer de juiste snaar te raken bij het publiek.

Topmusici in hart en nieren

Sonny’s Inc. bestaat uit conservatorium geschoolde musici die naast de activiteiten met de band studiowerkzaamheden verrichten en/of les geven op diverse conservatoria in Nederland. Kortom musici in hart en nieren en dat is terug te zien en te horen tijdens de optredens! Al ruim 20 jaar treed de band op in binnen- en buitenland, van bedrijfsfeesten tot festivals, de zalen gaan stuk voor stuk plat. Wij mochten optreden tijdens het huwelijk van Prins Maurits en Princes Marilène en deden mee aan het Songfestival van 2000 en 2003.
De band speelt een gevarieerd repertoire voorzien van een swingend of juist romantisch ritme, overgoten met een exotisch sausje of in de vorm van een sprankelende medley! Al dan niet verpakt in een eigentijds jasje.

Ons repertoire

Compleet en ‘op maat’ zijn sleutelwoorden in de muzikale presentatie die Sonny’s Inc. op de bühne brengt. Met een keur aan veelzijdige muziekgenres zoals latin, pop, soul, funk, r&b, jazzy en Nederlandstalig. Maar altijd herkenbaar!

In ons repertoire vindt u onder meer nummers van: Al Jareau, Lionel Richie, Earth Wind & Fire, James Brown, Stevie Wonder, Seal, Robbie Williams, The Doodle Brothers, Marco Borsato en vele andere artiesten. Bovendien spelen wij enkele schitterende zelf gearrangeerde medleys van o.a. Michael Jackson, Kool & the Gang, Earth Wind & Fire en moderne dance medleys.

Als klap op de vuurpijl hebben wij een fantastisch latijns-amerikaans blok waarbij u beslist niet stil kan blijven staan. Nummers die u onder andere kunt verwachten zijn: Balada Boa, Ai se eu te pego, Silencio, la Camisa Negra, Suavemente, Oye mi canto, Sopa de caracol, Conga, living la vida loca, enz. enz.

meer informatie

Diverse formaties

Onze formaties varieren van 5 tot 17 personen en zijn afhankelijk van uw wensen en het soort evenement.

Sonny's Inc. wordt veelvuldig geboekt in haar oorspronkelijke bezetting met zang, gitaar, bas, drums, piano, trompet en sax. Maar de band wordt ook regelmatig uitgebreid met extra blazers, percussie, backing vocals en technische faciliteiten als video en lichtshow.

Bekijk alle formaties

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG