Afscheid directeur Seijsener

Feest met cliënten en personeelsleden

Op vrijdag  30 september 2016 speelde Sonny’s Inc. op de open dagen en afscheid van oud directeur Rian Durieux van het bedrijf Seijsener. Seijsener is gespecialiseerd in duurzame technische voorzieningen voor de recreatie. In het bijzonder jachthavens, daar waar het gaat om elektra, drinkwater, verlichting, toegangscontrole, internet, beveiliging, vuilwater en riool, of de inrichting van een sanitairgebouw.

Aan het bedrijfspand was een prachtige tent geplaatst waarin gesproken werd. De cliënten kregen een uitgebreid programma voorgeschoteld met een heerlijk buffet.
Overdag speelde Sonny’s Piano’s en was er een schitterend optreden van geluidenkunstenaar Niek Boes. ’s Avonds was er feest voor alle personeelsleden en was het swingen op de dansvloer met Sonny’s Inc.

seijsenerseijsener-pand

niek-boes-seijsener

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG