Feest Revalidatie Centrum De Trappenberg

Personeel De Trappenberg swingt met Sonny’s Inc.

Op vrijdag 29 juni 2012 speelde Sonny’s Inc. voor alle personeelsleden van het Revalidatie Centrum De Trappenberg.

Voor de meeste mensen is bewegen, eten, praten en werken de gewoonste zaak van de wereld. Toch is dit niet voor iedereen zo vanzelfsprekend. Soms lopen dingen anders in het leven. Er zijn volwassenen en kinderen die door een aangeboren aandoening, door een ongeval, ziekte of operatie niet geheel zelfstandig kunnen functioneren in het dagelijks leven.

Zij hebben een lichamelijke of cognitieve beperking. Revalidatiecentrum De Trappenberg probeert deze mensen te helpen om zo goed mogelijk te functioneren in het dagelijks leven. In De Trappenberg leren revalidanten een zelfstandig leven te leiden, zowel fysiek, sociaal als maatschappelijk, met zo min mogelijk beperkingen.

Ter ere van het 100-jarig bestaan van De Trappenberg werd er een groot feest gegeven in de sfeervolle locatie de Kalkovens te Huizen. Buiten stond aan het pand een grote mooi verlichtte bedoeinentent waar hoofdzakelijk de catering plaatsvond. Het weer was schitterend en iedereen was in een bijzonder goede stemming. Al bij de eerste noten kwamen de gasten al snel naar binnen, de band stond mooi opgesteld.

Na een kleine speech van de directie was het direct party. In eerste instantie dachten we rustig te beginnen, maar al snel werd duidelijk dat we vroeg gingen knallen. Wat was het een topavond en wat genoot iedereen, de hele avond was het een gekkenhuis op de dansvloer.. .. Na afloop kreeg ik van een van de medewerkers een boek over 100 jaar Trappenberg, een uniek exemplaar werd mij verteld. We gingen voldaan huiswaarts. Het attente emailtje dat we van de organisatie mochten krijgen was hartverwarmend en erg leuk. De tekst luidde: Groots was het…. spetterend was het, swingend was het zeker.

Trappenberg bedankt Sonnys Inc

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG