Feest met FNOI in The Harbourclub

FNOI en Sonny’s Inc. swingen in The Harbourclub

Op 17 mei speelde Sonny’s Inc. in de favoriete Amsterdamse toplocatie The Harbourclub, we speelden in het gedeelte “Next Door” van de spraakmakende locatie. Wij speelden voor FNOI. De FNOI is het platform en spreekbuis voor de oudpapierbranche alsook de professionele archief- en datavernietigingsbedrijven in Nederland.

Het feest begon met een heerlijk diner, Sonny’s Inc. speelde tijdens het diner croonersongs en easy-listening muziek en langzaam maar zeker brachten we een unieke sfeer waarbij de gasten zichtbaar aan het genieten waren. Wij namen een pauze en er werd gedraaid door DJ Keb  met loungemuziek.

In de tweede en derde set ging het helemaal los en stond het internationale gezelschap te swingen op Sonny’s Inc. Ook leuk om te zien hoe de aanwezige Spanjaarden heerlijk aan het dansen en meezingen waren op de latinkrakers die we brachten. Vanaf het podium zagen we een aantal zeer goede dansers  met geweldige moves op Juan Luis Guerra .
Het dak ging eraf en de band had vleugels, ondersteund ook door de beelden van onze VJ Vince. We eindigende met “Let me entertain you”

Het was leuk dat vele gasten na afloop ons kwamen bedanken met de woorden dat zij sinds zes jaar nog nooit zo’n feest hadden mogen ervaren,een mooi compliment nietwaar? Voldaan en blij keerden wij huiswaarts

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG