Feest in The Roast Room met Sonny’s Inc.

Roy 50 jaar

Op zaterdag 07 november 2015 speelde Sonny’s Inc. in de prachtige locatie “The Roast Room” op het Europaplein te Amsterdam.
Wij speelden op het verjaardagsfeest van Roy Dekker die 50 jaar was geworden en wat was het bijzonder.

Het was de eerste kennismaking met de superlocatie. De zaak, die is vastgebouwd aan de RAI en een groot terras heeft, beslaat zeshonderd vierkante meter en twee verdiepingen, met beneden de bar met een eenvoudige brasseriekaart en boven het restaurant. In de keuken staan de meest waanzinnige houtovens, broilers, houtskoolgrills en rotissoirs. Het is het nieuwe project van de eigenaars Michel en Saskia Deenik van restaurant Vis aan de Schelde.

In de schitterende ambiance was het echt feest bij Roy, de gasten genoten van de heerlijke gerechten die voorgeschoteld werden. Na het diner was het swingen op de dansvloer met Sonny’s Inc. ook collega Mick Harren gaf een spetterende  half uur durende show weg. Het feest was tot in de puntjes verzorgd door Esther Bronkhorst.

The Roast Room

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG