Feest in Orangerie Elswout

16 april De Orangerie in Elswout.

Zaterdag 16 april speelde Sonny’s Inc. in de Orangerie De Orangerie, markant monument op het romantische landgoed Elswout.

In de zeventiende eeuw een geliefd toevluchtsoord voor welgestelde Amsterdamse kooplieden, nu een oase van landschappelijke rust voor natuurliefhebbers. De in neorenaissance stijl opgetrokken Oranjerie speelt een sfeerbepalende rol op het landgoed Elswout. De Orangerie biedt stijlvol onderdak bij feestelijke evenementen van uiteenlopende aard.

Een tijdloos trefpunt van 17e eeuwse hoffelijkheid en 21e eeuwse gastvrijheid. Het feest barstte rond 21.00 uur los. Het was ter ere van de veertigste verjaardag van Johan van Dijk en het was dubbel feest want Johan was tevens 11 jaar getrouwd met zijn charmante vrouw Colinda Belle.

Een leuk detail is dat Sonny’s Inc. elf jaar geleden op het huwelijksfeest speelde van dit sympathieke stel en jawel ook in De Orangerie. Vele gasten spraken over het onvergetelijke feest. Toch leuk dat je na 11 jaar weer wordt uitgenodigd om wederom een prachtig feest te verzorgen. Wat is het toch heerlijk om mensen blij te maken!!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG