Event Waterdrinker met Sonny’s inc

Rene Froger special guest bij Waterdrinker

Op dinsdag 30 oktober 2012 speelde Sonny’s Inc. voor het imposante Cash and Carry bedrijf Waterdrinker.Waterdrinker heeft het breedste assortiment aan kamer- en tuinplanten en zij zijn de grootste Nederlandse plantenexporteur in Europa. Waterdrinker opende het nieuwe pand en in dat kader werd een groot evenement georganiseerd, het was prachtig gedecoreerd.

Na een mooie presentatie en bedrijfsfilm gemaakt door Clipforce werd het feest met Sonny’s Inc. geopend, wij openden de avond met easy-listening repertoire. In de tweede set schakelden wij over op het meer swingende repertoire. De directeur kreeg omdat hij 50 jaar was geworden ook een leuk cadeautje, namens het bedrijf kreeg hij een half uur durend concert van Rene Froger met Sonny’s Inc., de verrassing was groot toen ik Rene en zijn Frogettes aankondigde. Samen zongen wij “Just say hello”

Het was een geslaagde avond en perfect georganiseerd door Anova evenementen.

Audio-alert2

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG