Event in locatie “Veerkracht”

Internationaal vastgoed gezelschap viert feest in Klarenbeek

Op 13 juni 2014 speelde Sonny’s Inc. op een hele bijzondere locatie in Klarenbeek. De locatie heet “Veerkracht” Maximale landschappelijke inpassing geeft het ruime congrescentrum een ingetogen karakter. In een heuvel in het landschap begroeid met veldbloemen verschuilen twee antieke deuren de toegang tot Veerkracht.

Bij binnenkomst wordt je verwelkomd met een ruimzicht op het coulisselandschap. De verschillende ruimtes en de ambiance maken het congrescentrum tot een warme en behagelijke thuisplaats voor je bijeenkomst.

Het was een hele spannende avond want wij wisten niet wat we konden verwachtten, we speelden voor een internationaal vastgoed gezelschap die gedurende de dag een activiteit met paardenmennen hadden gehad. Toen wij aankwamen was iedereen in het veld voor de locatie aan het dineren.
Het was tevens de avond dat de spannende voetbalpartij Spanje-Nederland werd gespeeld. Er was ook een grote groep spanjaarden aanwezig die uitgedost in spaanse kleuren net als de aanhangers van Nederland (in Oranje) wachten op de wedstrijd. Het mag duidelijk zijn dat er voor de wedstrijd nog niet erg gefeest werd maar na de wedstrijd werd het een gekkenhuis want Nederland had een klapper van een overwinning.

De spanjaarden waren een beetje aangeslagen maar al gauw stond iedereen op de dansvloer en werd het een uitbundige party. Met een heerlijk gevoel gingen wij huiswaarts, chapeau voor de organisatie dat werd gedaan door Tragaluz, over alles was nagedacht!

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG