Event Gasa group Holland met Sonny’s Inc.

Rusland het sterktst op de dansvloer

Op woensdagavond 02 november 2016 speelde Sonny’s Inc. voor Gasa group Holland, het feest werd gehouden in The Harbourclub Next Door
Gasa Group Holland is de specialist in het leveren van sierteeltproducten en toegevoegde waarde.
Zij staan garant voor een breed assortiment van jonggoed, kamerplanten, tuinplanten en snijbloemen.

Gasa group Holland werkt al jaren voor verschillende klanten variërend van groothandels, tuincentra, retailers, bloemistenketens en kwekers. De klanten bevinden zich in zowel Nederland als in het buitenland, in alle windstreken, van het Verenigd koninkrijk tot Siberië, van de poolcirkel tot het midden oosten.
Zij dragen dan ook met recht hun slogan ‘Adding value to the green world’.

De internationale gasten werden van harte welkom geheten in The Harbour Club. In “The Next” door waren prachtige gedekte ronde tafels geplaatst waar de gasten gefêteerd werden op een heerlijk meergangen menu
Gedurende de avond entertainde Sonny’s Inc.  het fraaie gezelschap, tijdens het diner met jazzy en easy-listening tunes en aan het einde van de avond swingen. Rusland was op deze avond het sterkst vertegenwoordigd op de dansvloer onze dancestukken deden het erg goed. Het was weer een mooie avond in Amsterdam.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG