Event Enza Zaden

Xander de Buisonjé spettert met Sonny’s Inc.

Op 17 mei 2013 speelde Sonny’s Inc. voor het grote bedrijf Enza Zaden. Op het grote terrein van Enza was een groot tentencomplex neergezet voor de meer dan duizend gasten die aanwezig waren.

Enza ZadenAlles was stijlvol gedecoreerd in opdracht van organisatiebureau Dechesne & Boertje. Bij binnenkomst draaide een DJ en kregen we al direct te horen dat het vooralsnog een vrij tam feestje was en dat de feest-stemming nog in het event gebracht moest worden.

Voor Sonny’s Inc. was het die avond extra spannend doordat we voor de eerste keer met onze nieuwe “Friend” Xander de Buisonjé zouden spelen. De organisatie wenstte ons succes en wij begonnen ons optreden, het was verrassend wat er gebeurde.

Vanaf het moment dat wij onze eerste klanken lieten horen stroomde iedereen naar het podium en de aanwezige dansvloer, het feest veranderde van een tam partijtje naar een uit je dak feest, wij kregen vleugels en speelde achter elkaar onze klappers.

Na een uur namen wij pauze en bereidden wij ons voor op de tweede set. De tweede set begon heel spannend met Xander de Buisonjé in een lasertunnel en iedereen was uitgelaten inmiddels had men van de organisatie gele Boa’s en slingers gekregen met geel hoedje dit zorgde voor een heel leuk plaatje. Xander speelde met Sonny’s Inc. zijn hits en samen zongen we “Zij gelooft in mij”, iedereen zong uit volle borst mee.

Xander nam afscheid en wij speelden 3 kwartier verder tot een absoluut hoogtepunt. Wat een feest was het bij Enza!!!! Alle lof gaat ook uit naar organisatiebureau Dechesne & Boertje die zorg droeg voor een strakke organisatie en goede verzorging van artiesten.

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG