NBC CONGRESCENTRUM

EVENEMENTENLOCATIE

NBC Congrescentrum beschikt over 2 evenementhallen van wel 1800m2, 30 grote en kleine vergaderzalen en een enorme buitenruimte. Toch ervaren gasten de locatie als intiem. Denk dus ook voor kleinere evenementen aan het NBC Congrescentrum.

Sfeervolle inrichting

De inrichting in het NBC Congrescentrum is trendy, sfeervol en vooral flexibel. Van tevoren tonen zij u 3d-impressies van uw evenement, zodat u zich goed kunt voorstellen hoe de locatie er op uw dag uit komt te zien. Voor evenementen tot 125 personen kunt u ook gebruikmaken van de bijzondere locatie Green Village. Dit is een boerderij met alle denkbare faciliteiten, op loopafstand van het congrescentrum. Komt u gerust eens langs voor een rondleiding. Zij laten u graag beide locaties zien.

Uitstekende verzorging

Uw evenement is een belevenis voor uw gasten. U wilt natuurlijk dat zij er nog lang met veel plezier aan terugdenken. Daarom staat het team van operations managers de hele dag voor uw gasten klaar met heerlijke Nespressokoffie, High Tea en allerlei zoete lekkernijen. Voor de culinaire invulling kunt u rekenen op de chef-kok en zijn team. Zij bieden verschillende standaardarrangementen aan, maar maatwerk is ook mogelijk.

Optimale ondersteuning

Bij het NBC Congrescentrum werken vier ervaren eventmanagers. Wilt u zich op de dag van uw evenement op de inhoud kunnen richten? Laat dan de operationele zaken met een gerust hart aan de eventmanagers over. Zij hebben jarenlange ervaring en stellen alles in het werk om de dag soepel te laten verlopen.

Klik hier voor Evenementenlocatie NBC congrescentrum

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG