GOOILAND

EVENEMENTENLOCATIE

Na een grootse renovatie van Gooiland Hilversum in de zomer van 2018 zijn de deuren van het rijksmonument weer geopend. De nieuwe eigenaar Philip Lamers heeft de binnenkant van Gooiland in lijn gebracht met de oorspronkelijke architectuur van Jan Duiker, uit 1934.

Locatie met legio mogelijkheden

Natuurlijke materialen, licht en lucht overheersen. Bovendien maken nieuwe subruimtes en een efficiënte indeling van de ruimtes het een locatie met legio van mogelijkheden voor evenementen van 50 tot 2.200 personen.

Gooiland in ere hersteld

In 1936 werd Gooiland neergezet als ‘cultuur-, uitgaans- en gastvrijheidsmachine’ voor de Amsterdamse elite die naar het groene Gooi was verhuisd. Architect Jan Duiker, vertegenwoordiger van het Nieuwe Bouwen, ontwierp een functioneel pand. Strak en zakelijk, zonder overbodige versiersels, maar toch luxe. Met veel stalen kozijnen en grote ramen. Licht en lucht zorgen voor een gevoel van gastvrijheid. Een locatie met grandeur. In de afgelopen tachtig jaar zijn er door de verschillende eigenaren veel wijzigingen aangebracht aan het rijksmonument, waar het theater ook onderdeel van uitmaakt. Gooiland is nu in ere hersteld.

Klik hier voor Gooiland

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG