We hebben weer wat leuks te melden!

Op 12 januari speelt Sonny’s Inc. op één van de prachtigste locaties van Nederland. We spelen in de Harbour Club Amsterdam op de nieuwjaarslunch en het is publiekelijk.Iedereen is van harte welkom. Gasten worden vanaf 12.30 tot 17.00 uur op zondagmiddag van harte welkom geheten om te komen genieten van een heerlijke lunch en easy-listening crooner muziek van Sonny’s Inc.
Zoals vele van onze fans en bekenden weten heeft Sonny’s Inc. ook een grote voorliefde voor de songs van The Americain Songbook, klassiekers van o.a. Frank Sinatra zullen dan te horen zijn, later in de middag switchen we naar het welbekende Sonny’s Inc. party repertoire.
Hebben we je nog niet tijdens de oud en nieuw viering gezien in Hilversum dan hopen we in de Harbour Club samen het jaar te kunnen inluiden. We gaan er een heerlijke middag van maken. We love to entertain You!
Tickets voor deze unieke middag zijn verkrijgbaar via www.privateconcerts.nl en kosten € 29,95 p.p. (incl. lunch, excl. drankjes)Meer weergeven

Informatie:

12 januari, 2014
12.30 tot 17.00

The Harbour Club
Cruquiusweg 67
Amsterdam

Prijs: € 29,95

KOOP TICKETS

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG