Sonny’s Inc. feat. Edsilia Rombley

Op 10 september 2016 zal Sonny’s Inc. weer swingen op Landgoed den Vosschenbosch met niemand minder dan Edilia Rombley

Buitengewoon genieten
Een zwoele septemberavond lang geweldige live muziek, zomerse cocktails en hapjes op z’n Vossenbosch’. Dat wordt buitengewoon genieten! Het landgoed heeft twee swingende arrangementen voor u samengesteld

Hot Summernight Arrangement
Vanaf 19.30 uur bent u van harte welkom op Landgoed Den Vossenbosch. Zoek op uw gemak een fijn plekje op het gazon. En geniet ondertussen van verfrissende drankjes en lekkere cocktails. U betaalt op deze avond met consumptiemunten. (Zij regelen stoelen voor mensen die slecht ter been zijn. Laat het weten!)
Het meest swingende openluchtconcert van het jaar start om 20.30 uur en duurt tot ongeveer 00.00 uur.

Prijs: € 22,50 per persoon.
Inclusief: entree, parking en servicekosten.

Lazy Summernight VIP Arrangement
Met het Lazy Summernight VIP Arrangement bent u vanaf 18.00 uur van harte welkom op Landgoed Den Vossenbosch. Terwijl de parking valets uw auto parkeren, ontvangen zij u op het terras van het landhuis met een exclusief glas bubbels.
In de VIP Lounge staat vervolgens een uitgebreide Americain BBQ voor u klaar. Tijdens de barbecue worden er verschillende wijnen. geschonken Ontspant u al? Dat komt goed uit. Want om 20.30 uur begint het openluchtconcert en dan gaan de voetjes van de vloer. Uiteraard staat de hele avond de VIP Lounge tot uw beschikking.
Wel zijn vanaf 20.30 uur de drankjes voor eigen rekening. U kunt betalen met consumptiemunten die u bij de VIP lounge kunt halen!
Rond 00.00 uur is het concert afgelopen.

Prijs: € 55,00 per persoon.
Inclusief: entree, persoonlijk onthaal met bubbels, toegang tot de VIP Lounge, American BBQ inclusief wijnarrangement, parking en servicekosten.

http://landgoeddenvossenbosch.nl/evenementen/summernight-swinging-singing/

Informatie:

10 september, 2016
20:00 - 01:00

Landgoed Den Vossenbosch
Oude Zwolseweg 3
7645 AZ, Hoge Hexel

Prijs: 22,50

KOOP TICKETS

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG