HET VERSCHIL MAKEN VOOR EEN KIND

Wij zien ernaar uit om dit jaar weer op te treden op het prachtige Spijkerbroeken Gala! Het gala is een schitterend initiatief dat zich inzet voor het goede doel, met als doel HET VERSCHIL MAKEN VOOR EEN KIND.

Het Spijkerbroeken Gala van dit jaar is extra speciaal, want het is de tiende editie – de Stars Edition! Dit vindt plaats op vrijdag 6 december. Men wordt vanaf 18.00 uur verwelkomd met een bijzondere Star cocktail, waarna we om 18.30 uur met elkaar proosten op 10 jaar Spijkerbroeken Gala.  Iedereen wordt getrakteerd op een extra feestelijk 5-gangen diner en sluiten af met een afterparty tot maar liefst 01.00 uur.

De voorpret begint al thuis, wanneer iedereen zich klaarmaakt voor deze speciale avond. Het belooft een onvergetelijke ervaring te worden, waarbij men zijn mooiste outfit uit de kast trekt en zich klaarmaakt voor een avond vol muziek en plezier.

Dit jaar hebben wij de eer om op te treden in het prachtige NBC in Nieuwegein. We kunnen niet wachten om iedereen te verwelkomen en samen een magische avond te beleven.

Met muzikale groet,
Sonny’s Inc.

Informatie:

6 december, 2024
18.00 uur tot 01.00 uur

NBC Congrescentrum in Nieuwegein

KOOP TICKETS

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG