Sonny’s Inc. laat het licht muzikaal schijnen in Singer Laren

Voor alle Laarders, en uiteraard alle andere liefhebbers, brengt Sonny’s Inc. het spetterende einde van “Lichtjesavond”. Lichtjesavond is één van de meest spraakmakende avonden van Laren, en het leek niet meer dan logisch dat de negen-koppige topformatie Sonny’s Inc. deze avond afsluit met een spetterend concert!

Deze kerstshow zit boordevol met muziek, swing en entertainment. Met odes aan Lionel Richie, Miami Soundmachine, Michael Jackson, Kool and the Gang, Robbie Williams en vele anderen is het een feest der herkenning. Uiteraard zullen de kerstsongs van het American Songbook niet ontbreken, maar dan wel in een eigen kerstjasje gestoken.

Kortom: swing mee, feest en zing mee op deze geweldige “Lichtjesavond”. Want één ding is zeker; zoals ook de slogan van de topformatie luidt, Sonny’s Inc. Loves To Entertain You!

Bewoners van Laren en supporters voor de helft van de prijs!

Om een feestelijk en succesvol jaar voor Singer Laren te vieren met Laren en onze supporters, hebben Sonny’s Inc. en Singer Laren de handen ineengeslagen om een mooie korting te bieden. Woon je in Laren, dan kun je op vertoon van een geldig ID en poststuk waaruit blijkt dat je in Laren woont, kaartjes aan onze kassa halen voor de helft van de reguliere prijs. Deze korting geldt ook voor al onze Singer supporters. Als supporter kun je kaarten bij de kassa, of online kopen.

Laten we dit feestjaar passend afsluiten met elkaar tijdens Sonny’s Inc.!

Informatie:

16 december, 2022
21:00

Singer Laren
Oude Drift 1
1251 BS Laren

Prijs: €25,-

KOOP TICKETS

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG