Polo Brabant 2020

Polo Brabant zit er voor dit jaar weer op! Bijna 2000 gasten hebben wij in twee dagen mogen laten genieten tijdens de fantastische TIENDE editie. Een hoop complimenten en blije gezichten verder, gaan wij zelf nog even nagenieten van het resultaat dat is neergezet. Voor nu gaat de organisatie van Polo Brabant weer even terug zijn stal in, maar volgend jaar zijn we natuurlijk gewoon weer terug, en hoe!

Wij hopen iedereen die er dit jaar bij was, maar natuurlijk ook ieder ander die zich aangesproken voelt, volgend jaar te zien op Polo Brabant 2020. Samen behaalde successen vieren onder het genot van heerlijke dranken en culinair hoogstaande gerechtjes. En dat in de ambiance van Polo Brabant. Zet jij de data ook in je agenda, zodat je het niet hoeft te missen?

 

Informatie:

20 juli, 2020
17.00

Waalre
Koningin Wilhelminalaan 66
Waalre

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG