Groot succes Losserse Zomeravond

Op 11 juli speelde Sonny’s Inc. op de Losserse zomeravond, een feest dat elk jaar uitbundig wordt gevierd en waar wij dit jaar mochten optreden.

De voorbereidingen voor het feest waren heel goed, zo werd er een uitgebreide marketingactie gedaan vanuit de Primera te Losser geleid door Marcel Jansen en zijn zoon.

Met flink wat concurrentie van evenementen in het Volkspark in Enschede, het Enjoy Life Festival op het Hulsbeek in Oldenzaal en de Hellehonsdagen in De Lutte hadden wij niets te klagen over de opkomst. Volgens Marcel moet iedereen Sonny’s Inc. in de regio leren kennen,hoe leuk!!!

Kosten noch moeite werden gespaard om er een mooie avond van te maken, er was een groot camerateam aanwezig om alles te registreren. Sonny’s Inc. ondersteund door Vj stond er dan ook mooi bij.

We begonnen de avond met vrolijke en gezellige muziek om de mensen aan onze muziek te laten wennen. Het entertainende karakter van Sonny’s Inc. werd zeer gewaardeerd.

Naarmate de avond vorderde en de beats per minute toenamen zagen we de mensen swingend op de openlucht dansvloer staan. Hoe kan het ook anders, achter elkaar speelden wij onze zeer dansbare topsongs. Wij genoten volop en het publiek genoot met ons mee. Het was een topavond in Losser. Direct na het optreden hoorden wij dat wij voor de editie 2023 ook weer geboekt zijn.

De editie 2023 zal nog meer knallen, wij hebben er nu al zin in.
Grote dank gaat uit naar Marcel de Jong van Primera die een knap staaltje organisatie werk liet zien. Marcel bedankt en tot volgend jaar want wij gaan nog losssssseeeeeer.

Zet de datum alvast in je agenda 15 JUlI 2023

Informatie:

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG