Sonny’s Inc. in openlucht Laren

Op Koningsdag 27 april staat er een optreden gepland bij Café ’t Bonte Paard en dit belooft een geweldige dag te worden! Het laatste concert dat we mochten doen was op de magische Brink van Laren (zie foto) allemaal voor Corona. Wij gaan knallen in open lucht bij het Bonte Paard🥳
De organisatoren verwachten veel bezoekers uit het Gooi die deze dag willen bijwonen en genieten van de muziek. ’t Bonte Paard staat bekend om zijn gezellige sfeer en gastvrijheid, en het belooft dan ook een geweldige dag te worden voor jong en oud.
Wij hebben er in ieder geval veel zin in om op te treden op deze feestelijke dag. We zullen alles uit de kast halen om het publiek te vermaken en er een onvergetelijke dag van te maken. De muziek zal variëren van populaire hits tot klassiekers, en er zal voor ieder wat wils zijn.
Dus, als je op zoek bent naar een gezellige dag vol muziek en plezier, kom dan zeker langs op 27 april en geniet van het optreden!

Informatie:

27 april, 2023
17.00 tot 19.00

't Bonte Paard
Naarderstraat 1
Laren

Prijs: Gratis

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG