Met avondconcert van Sonny’s Inc.

Donderdag 30 mei is het weer zover. Inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie in Baarn , het Hallo! Foodtruck festival. Ook dit jaar zal het festival weer in de Pekingtuin in Baarn georganiseerd worden. Kom proeven, eten en beleven!

De Pekingtuin wordt omgetoverd tot een sfeervol festivalterrein, waar vanaf 14.00 uur jong en oud kan genieten van een dag vol vertier. Lekker eten, spetterende optredens en leuke activiteiten, dat is wat het festival in petto heeft.

Dit jaar is Jumbo Den Blanken weer hoofdsponsor van het evenement en presenteert en organiseert samen met Dutch7 (onderdeel van de NoName-Group) het vierde Hallo! Foodtruck festival.

Entertainment

De gehele dag zal er een DJ gezellige muziek draaien om het echte festivalgevoel te creëren. Om 20.00 uurgaan we echt met de voetjes van de vloer, want dan komt Sonny’s Inc. een spetterend optreden geven.

Kids corner

Uiteraard is er ook gedacht aan de kinderen. Er is een echte kids corner ingericht met o.a. een luchtkussen, een knutselhoek en nog veel meer, allemaal in het thema Food!

Hoofdsponsor Jumbo Den Blanken geeft kaarten weg

Vanaf zaterdag 11 mei geeft hoofdsponsor Jumbo Den Blanken kaarten weg. Bij besteding van een bedrag van €50,- aan boodschappen worden er twee entreekaarten verstrekt. Er is een beperkte oplage dus; wees er snel bij want op = op.

Te laat bij Jumbo Den Blanken

Niet getreurd, entreekaarten zijn vanaf 1 mei voor €5,- via onderstaande button te koop. Kinderen tot 16 jaar zijn gratis op vertoon van identiteitsbewijs. Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook voor alle recente activiteiten en informatie.

Informatie:

30 mei, 2019
14:00 TOT 23:00 UUR

Pekingtuin
Pekingtuin
Baarn

Prijs: €5,-- Kinderen tot 16 jaar zijn gratis op vertoon van identiteitsbewijs.

KOOP TICKETS

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG