Sonny’s Inc. concerten in  Val Thorens

Gedurende de Dutch week in Val Thorens  zal Sonny’s Inc. 4 concerten geven, wij zien er naar uit om tezamen met de waanzinnige line up van DJ’s er een groot feest van te gaan maken.
De Dutch Week in Val Thorens is een populaire wintersportvakantie en staat voor skiën, snowboarden, relaxen en de leukste après-skifeesten.

Meivakantie: De Dutch Week, ook wel de meiweek genoemd, is een feest van herkenning. Een ware ontmoetingsweek voor jong en oud, een buitengewoon goed alternatief voor de Krokusvakantie.
Wie gek is op feestjes wordt in 2014 rijkelijk bediend tijdens de 23e editie van de Dutch Week.
Bands en DJ’s van Nederlandse bodem zorgen voor een groots muziekspektakel.

Het Dutchweek Festival is nu zo groot, dat het zijn populariteit in Nederland heeft verdiend onder alle wintersport liefhebbers. Namen zoals Afrojack, Sunnery James & Ryan Marciano, Roog, Gregor Salto en Benny Rodrigues, ze zijn allemaal geweest. Een groot podium, goed geluid, special effects, een goed gevulde bar met het leukste personeel en natuurlijk iedere dag meer dan 2500 feestende wintersporters: dat is het Dutchweek Festival!

 

Informatie:

27 april, 2014
16:00

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG