Club Nick……. nieuw fenomeen in Laren

Wij hebben weer iets leuks te melden.
Ongetwijfeld hebben jullie het mooie logo van Club Nick voorbij zien komen.
Club Nick is een nieuw fenomeen in Laren, Nick Vollebregt in samenwerking met Sonny’s Inc. voor de muzikale ondersteuning. Vier keer per jaar ontvangen wij onze muzikale vrienden.

Woensdag 22 maart is het tijd voor de eerste Club Nick avond. Een avond die geheel in het teken staat van muziek en dineren. Tijdens het 4-gangendiner zal Sonny’s Inc.  entertainen met een heerlijke soul en jazz sound én met special act. Dit waanzinnige duo doen oude tijden herleven. Kaarten voor deze avond kosten € 65,- per persoon exclusief drankjes. Wij ontvangen de gasten graag met een glaasje bubbels en een bite van Van Dobben. Vanaf 18:00 uur ben je van harte welkom waarna het diner om 19:00 uur zal aanvangen.

Informatie van Club Nick

Wat is Club Nick?
 Club Nick staat garant voor een muzikaal, cabaret en culinair smaakvol jaar.
Het gehele jaar kunt u een clubmember van Club Nick zijn. U maakt het mogelijk om mooie evenementen te kunnen verzorgen en bij te wonen. Voor slechts € 100,- ex btw per jaar heeft u toegang tot Club Nick. U ontvangt een persoonlijke membercard met vele voordelen.

Wat mag u verwachten: Jaarlijkse uitnodiging van dé Haringparty (22 juni 2017) van het Gooi. (Ter waarde van € 75,-).

Tevens bent u uitgenodigd op de nieuwjaarsborrel, welke ook opgeluisterd zal worden met live muziek. (Ter waarde van € 50,- )

4 keer per jaar zullen wij een clubavond organiseren. Tijdens deze clubavonden zullen wij top entertainment met diner (4-gangen) combineren. Als clubmember heeft u 2 dagen eerder de mogelijkheid om deze kaarten met 10% korting te kopen, voordat deze “live” gaan voor het publiek. Wees er dan snel bij want deze avonden zijn zeer exclusief met maximaal 85 personen. Bij het ontvangst krijgt u op deze avond een glaasje bubbels en een bite van Van Dobben.

Kortom u mag dit niet missen.

Op 22 maart zal de eerste Club Nick avond plaatsvinden, deze kaarten zullen spoedig in de verkoop gaan. Hier is de membercard nog niet voor nodig.

Wilt u Clubmember worden, wees er dan snel bij want de kaarten zijn beperkt verkrijgbaar!

 U kunt zich aanmelden via clubnick@nickvollebregt.nl

Informatie:

22 maart, 2017
18:00

Nick Vollebregt
Naarderstraat 40 Laren, Nh 1251BD Netherlands
Laren, Nh /Netherlands

Prijs: € 65,- per persoon exclusief drankjes inclusief 4 - gangen menu

KOOP TICKETS

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG