Evenement Vion Food Group

Vion Food Group feest in Huis ter Duin

 

Op vrijdag 21 november 2008 speelde Sonny’s Inc. op het feest van Vion Food Group, het feest werd gehouden in het voor ons bekende Hotel Huis ter Duin.

Geert Janssen, lid van de Raad van Bestuur van Vion is benoemd tot Officier in de Orde van Oranje Nassau.

Janssen kreeg de onderscheiding uit handen van Annemie Burger van het Ministerie van LNV tijdens zijn afscheidsreceptie. Janssen vertrekt per 31 december bij Vion, na een carrière van bijna 50 jaar in de vleessector.

Geert Janssen werd flink in het zonnetje gezet. Het feest had een zeer interationaal karakter.

Tijdens het diner werd de party opgeluisterd door Het Sonny’s Inc. kwartet dat easy-listening instrumentale muziek speelde. Om 22.30 uur gaf Ruth Jacott een half uur durend optreden weg.

De swingavond werd afgesloten met Sonny’s Inc. XL. De avond was weer geslaagd, we genieten altijd van de geweldige akoestiek van het Hotel Huis ter Duin. De lokatie hoort wat ons betreft in de top drie van Nederland

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG