Eindejaarsfeest Warmteservice met Sonny’s Inc.

Geweldig feest in Hotels van Oranje

Op zaterdagavond 25 november speelde Sonny’s Inc. op het bedrijfsfeest van Warmteservice. Warmteservice is een familiebedrijf met meer dan 50 vestigingen door heel Nederland. Een speciaal trainingsprogramma zorgt dat alle medewerkers echte experts zijn op het gebied van verwarming, sanitair, installatie en onze andere producten.
Zij bieden u een groot assortiment van cv-ketels, radiatoren, vloerverwarming, sanitair, dakbedekking, installatiemateriaal en elektra tegen vaste lage prijzen.

Jaarlijks wordt er een geweldig eindejaarsfeest gegeven met topentertainment. Het feest werd dit jaar gevierd in de Hotels van Oranje te Noordwijk. het voltallig personeel ruim 400 gasten konden genieten van een heerlijk diner en een swingende entertainende avond. Artiesten die op de avond optraden waren: DJ Perry, Re-Play, Sharon Doorson en Peter Beense.

Het geluid was bijzonder goed; de hele avond was het party op de dansvloer. Tijdens het diner speelden wij ons crooner repertoire en later op de avond op speciaal verzoek van Warmteservice ons latinblok met de bijzonder goed aanslaande Reggeatonmedley. Gedurende 16 minuten komen de beste reggaetonhits uit Spanje en Latijns- Amerika voorbij eindigend met de klapper “Mi Gente” De felicitaties na het optreden waren niet van de lucht, we kunnen terugblikken op een super geslaagd event. Het feest werd tot in de puntjes georganiseerd door Rocket Agency.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

OVERZICHT
VORIGE
VOLGENDE

BOEK NU EEN ONVERGETELIJKE AVOND MET SONNY’S INC.

Een avond met Sonny’s Inc. is er werkelijk één om nooit te vergeten.

Wij spelen met heel veel plezier op bedrijfsevenementen, bruiloften, studentenfeesten, openbare podia en andere partijen. Of het nu voor 50 of 5000 mensen is, wij zien het als een uitdaging van elk feest een onvergetelijke happening te maken.

Vul ons aanvraagformulier in om een geheel vrijblijvende offerte te ontvangen.

NAAR AANVRAAGFORMULIER

BEL MIJ TERUG